Thank you Jennifer, See you again !!

|貞静ニュース|

9月末で、本校に5年にもわたりALTとして勤務したJennifer先生が、母国へ帰ることになりました。

生徒にとっては、本校の教員として当たり前のようにそばにいて、
 授業はもちろん、
 英検指導も
 行事も
 クラブ活動も
 食事も
学校生活を共にした、気さくで、優しい先生でした。

退任にあたり、最もお世話になった高校3年生が送別会(Farewell Party)を催しました。
生徒全員からのメッセージを受け取り、Jenniferも嬉しそうでした。

Jennifer先生からのメッセージを紹介します。
Hello everyone,
 Thank you for welcoming me to Teisei Gakuen these 5 years. I had a wonderful time teaching at your school. Everyone is so bright, positive, and energetic that it has been an absolute joy to come to work every day.
 I appreciate that I had the chance to meet everyone. I am happy that we could make many good memories together. I will always remember the times that we spoke in and out of class. Also, I will cherish the time we spent at the school festival, sports festival, and many other school events.
 I hope you all will continue to try your best at studying English and enjoy your English lessons. English is such a wonderful skill to have so do not be afraid to make mistakes in class. Practice makes perfect!
 I hope that we may meet again someday!

Jennifer Dehn
**********
皆さん、こんにちは。
 5年もの間、私を貞静学園に迎え入れてくれてありがとうございました。貞静学園で英語の授業ができるという、私にとって素晴らしい時間を過ごせました。ここの生徒たちは、とても元気がよく、前向きで、活発だったので、毎日授業に行くのが本当に楽しかったです。
 私は、皆さんと出会う機会が持てたことに感謝しています。数えきれないほどのたくさんの素敵な思い出が一緒に作れて、とても幸せです。授業の際や授業以外の場所で話したたくさんのことを忘れません。文化祭、運動会やその他多くの学校行事で一緒に過ごした時間もまた大切にします。
 私は、皆さんが英語を勉強する際に精一杯努力し、英語の授業を楽しみ続けてくれることを期待しています。英語は、とても素敵な言語なので、どうか授業内で間違えることを恐れないでください。継続は力なり!
 またいつか皆さんに会えることを願っています。

ジェニファー・デン
**********

Jennifer先生の、今後の活躍を日本から祈っています。またいつかお会いしましょう!
5年間、本当にありがとうございました。